Rydning af dødsboer

At rydde et dødsbo eller afhænde dele af dødsboer eller indbo kan være en beslutning forbundet med mange tanker og bekymringer.

Tillid og respekt

Ved vurdering og rydning af dødsbo bygger vores kontakt til pårørende på tillid og erfaring og foregår med respekt og omtanke. Dette for at skabe tryghed og forudsigelighed i handlen omkring salg og køb af dødsboet.

Vi har base i Aarhus og rydder flest dødsboer i Aarhus og Østjylland, men tager også gerne ud til andre dele af landet. Så tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak omkring netop jeres situation.

Alle henvendelser behandles med respekt og diskretion, og vi har stort fokus på at handlen og det efterfølgende arbejde bliver en god oplevelse. Det er vigtigt, at familien er afklaret med hvilke emner fra dødsboet de ønsker at beholde.

Hvordan gør jeg?

Vi mødes og ser på det, som handlen drejer sig om.

Kontakt os gerne tidligt i processen

Det er generelt en fordel at komme ind og se på boet så tidligt som muligt, da vi af erfaring ved, at der jævnligt er smidt værdier ud til affald.

Det er her vi kan gøre en forskel. Vi kan vurdere og vejlede til det bedste resultat i den enkelte situation. Vi har stor erfaring med vurdering af dødsboer.

Under rydningen kan der dukke personlige effekter op, som naturligvis afleveres til de pårørende. De aftaler vi laver, er den måde vi udfører opgaven på.

 

Se mere om vores gratis vurdering nedenfor

Dødsbo ryddes, så intet går til spilde

Vi har stor erfaring i rydning af dødsboer og i at fjerne og omsætte indbo. Med mange års erfaring inden for branchen vil en meget stor del af et indbo blive recirkuleret gennem Seebachs Klassikere.

Bæredygtigt at genbruge

Dette er en del af vores profil og noget vi arbejder målrettet på. Vi lægger vægt på, at andre får glæde af de ting, der ikke er brug for i dette bo.

Ting fra købet af dødsboet, der skal smides ud, vil blive fjernet og bortskaffet på miljørigtig vis.

Salg af dødsbo – Rengøring

Der er ofte bekymring for den megen tid og arbejde, der går med rengøring af boligen i forbindelse med salg af dødsbo.

Vi sørger for professionel rengøring

Vi kan tilbyde en professionel rengøring af boligen.

Det gælder både køkken, badeværelse og alle øvrige rum.

Her har vi sammenarbejde med en dygtig og vellidt rengøringspartner, som har stor erfaring med rengøring efter rydning af dødsboer.

Kategorier af særlig interesse:

Vi er særligt interesseret i nogle bestemte kategorier.

Gennem mange år har vi samlet særlig erfaring inden for følgende kategorier:

 

  • Bøger og vinylplader: Vi har stor interesse i Lp'er, børnebøger, romaner og biografier, faglitteratur og alt andet inden for bøger. Vi køber gerne samlinger og delsamlinger

  • Almindeligt indbo: Møbler, brugskunst i alle materialer. Både møbler af træ og metal samt brugskunst af glas, keramik, porcelæn, sølv, guld, plastik, træ

  • Samlergenstande: Det kan være mange forskellige ting fra store flippermaskiner og emaljeskilte til legetøj f.eks. Märklin-tog og Tekno-biler, postkort, Matchbox og Corgi-biler, LEGO mm.

  • Vi har også interesse i Grønlandica, porcelænsfigurer, service, bedre bestik. I denne kategori er det umuligt at få det hele med, men tage endelig kontakt til os for at lave en aftale

  • Mønter og sedler: Vi har indsigt i alt inden for mønter og sedler. Det gælder både nyere og ældre samt både enkelt objekter og samlinger

  • Glas med hovedvægt på Holmegaard: Vi har stor indsigt i glas fra 1900-tallet både fra Danmark og fra udlandet. Vores speciale er brugskunst fra Holmegaard

Gratis vurdering

Hvordan foregår det:

Efter aftale mødes vi på boets adresse, hvor vi gennemgår boet/tingene . Vi lægger vægt på ærlighed, at være fleksible og finde  løsninger tilpasset familien,  så det bliver et trygt forløb.
Prisen afhænger af, hvor meget arbejde der er med flytning og sortering -  og hvor mange værdier, der er. Vi sætter sammen en dato for, hvornår rydningen skal være udført.

  • Vi tilbyder totalrydning, der indebærer sortering og bortskaffelse af affald på miljørigtig vis, nedtagning af gardiner og aftagning af tæpper.

  • Vi opkøber også enkelte værdierne i boet, hvor i bagefter selv står for resten af rydningen.

  • Vi køber også samlinger, af bøger, gammelt legetøj, antikviteter mm.

Vi kører i hele  Jylland, dog med hovedvægt på Østjylland, da vi har base i Djursland, Risskov, Lystrup og Aarhus og omegn.
 Det er let at kontakte os på +45 20 65 12 28 - og vi kommer hurtigst muligt ud og ser på tingene.