Køb og salg af LP-plader & bøger

Vi laver gerne en gratis vurdering af din LP-samling:

Har du en kasse med gamle bøger, LP-plader eller tegneserier stående, som bare samler støv? Så lad os komme og kigge dem igennem. Vi har stor erfaring med køb og salg af bøger og vinylplader. Det er både specialsamlinger og store samlinger.

Bøger og børnebøger købes

Bøger er et område vi har stort fokus på. Det gælder både nyere eller nye bøger, men det kan også være gamle bøger og gamle børnebøger.

Vi er interesserede i alle former for nye og gamle bøger, både romaner og biografier. Det gælder fagbøger og bøger inden for særlige fagområder.

Vi har også stor fokus på  tegneserier. Vi er interesserede i samlinger og større partier. Kontakt os for gratis vurdering.

 

Vinylplader & grammofonplader

Hos Seebachs Klassikere oplever vi en stigende efterspørgsel efter brugte vinylplader. Vinylplader & LP-er har stor interesse og her er det både nyere og ældre musik vi ønsker at købe.

Vi har stor efterspørgsel efter velholdte gamle LP-plader (vinylplader) stort set alle genrer inden for rock, pop, blues og jazz. Vi har kunder til klassisk og de fleste andre genrer musik.

Inden for Bøger og Plader har vi mange samlere, der er flittige og seriøse. Derfor er vi meget interesseret i samlinger med bøger og plader. Interessen for gamle grammofonplader og vinylplader har været stigende over de sidste par år, så hvis du ligger inde med gamle vinylplader og LP-plader, som bare står i gemmerne og samler støv, så kontakt os.

LP-plader købes

Brugte LP-er købes til en fornuftig pris, så du får ryddet ud og andre får glæde af dine brugte og gamle vinylplader. Gamle brugte plader har ofte en god historie med sig og måske er det end af grundene til at LP-er sælger så godt.

Kontakt os når dine gamle plader og lp'er skal sælges. Brugte plader er nemlig ofte i høj kurs.

Vurdering af din LP-samling