Gratis vurdering af indbo

Rydning af dødsbo

At rydde et dødsbo eller afhænde dele af et dødsbo kan være en beslutning forbundet med mange tanker og bekymringer. Ved vurdering og rydning af dødsbo bygger vores kontakt til pårørende på tillid og erfaring og foregår med respekt og omtanke. Dette for at skabe tryghed og forudsigelighed i handlen omkring salg og køb af dødsboet. Vi har base i Århus og rydder flest dødsboer i Aarhus og Østjylland, men tager også gerne ud til andre dele af landet. Så tag endelig kontakt til os og få en uforpligtende snak omkring netop jeres situation. Alle henvendelser behandles med respekt og diskretion og vi har stort fokus på at handlen og det efterfølgende arbejde bliver en god oplevelse. Det er vigtigt, at familien er afklaret med hvilke emner fra dødsboet de ønsker at beholde.

Dødsbo ryddes, så intet går til spilde

Vi har stor erfaring i rydning af dødsboer og i at fjerne og omsætte indbo. Med mange års erfaring inden for branchen vil en meget stor del af et indbo blive recirkuleret gennem Seebachs Klassikere. Dette er en del af vores profil og noget vi arbejder målrettet på. Vi lægger vægt på, at andre får glæde af de ting, der ikke er brug for i dette bo. Ting fra købet af dødsboet, der skal smides ud, vil blive fjernet og bortskaffet på miljørigtig vis.

Hvordan gør jeg?

Vi mødes og ser på det som handlen drejer sig om. Det er generelt en fordel at komme ind og se på boet så tidligt som muligt, da vi af erfaring ved, at der jævnligt er smidt værdier ud til affald. Det er her vi kan gøre en forskel. Vi kan vurdere og vejlede til det bedste resultat i den enkelte situation. Vi har stor erfaring med vurdering af dødsboer. Under rydningen kan der dukke personlige effekter op, som naturligvis afleveres til de pårørende. De aftaler vi laver, er den måde vi udfører opgaven på.

Salg af dødsbo – Rengøring

Der er ofte bekymring for den megen tid og arbejde der går med rengøring af boligen i forbindelse med salg af dødsbo. Vi kan tilbyde en professionel rengøring af boligen. Det gælder både køkken, badeværelse og alle øvrige rum. Her har vi sammenarbejde med en dygtig og vellidt rengøringspartner, som har stor erfaring med rengøring efter rydning af dødsboer.

Kategorier af særlig interesse:

    Vi er særligt interesseret i nogle kategorier. Gennem mange år har vi samlet særlig erfaring inden for følgende kategorier:
  • Bøger. Vi har stor interesse i børnebøger, romaner og biografier, faglitteratur og alt andet inden for bøger. Vi køber gerne samlinger og delsamlinger.
  • Alt inden for design. Her har vi stor interesse i møbler, brugskunst i alle materialer. Både møbler af træ og metal samt brugskunst af glas, keramik, porcelæn, sølv, guld, plastik, træ. Bøger om design har også stor interesse.
  • Samlergenstande. Det kan være mange forskellige ting fra store flippermaskiner og emaljeskilte til Märklin tog og Tekno biler, postkort, Matchbox og Corgi biler, LEGO og så videre.
  • Vi har også interesse i Grønlandica, porcelænsfigurer, service, bedre bestik. I denne kategori er det umuligt at få det hele med, men tage endelig kontakt til os for at lave en aftale.
  • Mønter og sedler. Vi har indsigt i alt inden for mønter og sedler. Det gælder både nyere og ældre samt både enkelt objekter og samlinger.
  • Glas med hovedvægt på Holmegaard. Vi har stor indsigt i glas fra 1900-tallet både fra Danmark og fra udlandet. Vores speciale er brugskunst fra Holmegaard.

Ring til os på 20651228 eller skriv en SMS. Vi kan også kontaktes på mail: soren@seebachs.dk